No products in the cart.
0.00 0

BLOOM – מותג הקוקטיילים המבוקבקים מבית היוצר של גורמי ספיאשווילי.

ברכות

הגעתם ל -

Japan

ברוכים הבאים לסיור הוויסקי העולמי!

במידה והמוסיקה לא מתנגנת אנא לחצו על כפתור הplay

מומלץ להפעיל רמקולים (רמת הווליום מותאמת לחוויה מושלמת לכן יש לכוון את העוצמה אצלכם על 100%)

העמוד מותאם לצפייה במחשב, בטאבלט ובסמארטפון.

וויסקי יפני

ביפן יש דרך חיים שמושתת על כבוד עצום לכל דבר שאותו עושים ומכינים, הגישה מיוחדת שלהם לפרטים קטנים ופרפקציוניזם גורם להם להפוך לאמנים בכל תחום שבו הם מתעסקים, במרדף אחר השיפור המתמיד והשקעה בפרטים הקטנים הם למדו את כל ההיסטוריה ותורות הזיקוק מסביב לעולם וביפן קם לו בשנת אדם בשם שינג’ורו טורי, שטס לסקוטלנד והלך ללמוד את אומנות הזיקוק וחזר ליפן על מנת להקים את תאגיד הוויסקי הגדול ביפן “Suntory” שבהתחלה פעל די מתחת לרדאר, אך בתחילת שנות ה2000 החל לקטוף התאגיד המון פרסים בינלאומיים בתחרויות הוויסקי החשובות ביותר בעולם!
וויסקי יפני הוא ביטוי למלאכת מחשבת, עבודה דקדקנית ורצון לחדש וליצור כל הזמן.

מזה וויסקי יפני?

במבט כללי, היפנים מייצרים סינגל מאלט.
אך יש גם בלנדד מאלט. ההשפעה שלהם מסקוטלנד ניכרת מאוד ויש אפילו הסוברים שהוא נחשב ליותר טוב מארץ המקור. אך זה כבר נתון לדיון אחר. הוויסקי היפני מיושן בעץ אלון ועובר לעיתים יישון משולש בסוגי עץ שונים (אלון, שרי, בירץ’) עשוי בעיקר מדגן השעורה (לעיתים גם מדגנים נוספים). מתיישן לפחות שנתיים בחביות עץ אלון.

הוויסקי הנבחר הוא HIBIKI JAPANESE HARMONY

היביקי הוא אחד מבקבוקי הבלנד היפניים המיוחדים ביותר, הוא נוצר משילוב של וויסקי ימאזאקי ובאמת כשמו כן הוא – הרמוניה יפנית שבאה לתאר ממש יפה את הוויסקי היפני בצורה טובה ביותר.
אף: פירות אדומים, תפוחים טריים ודבש.
פה: חמאה וקרמל מלווים בעץ ותבלינים.
סיומת: סוכר חום עם ענבים ופלפל אנגלי. מתקתקה ונעימה.

הוויסקי הנבחר הוא HIBIKI JAPANESE HARMONY

היביקי הוא אחד מבקבוקי הבלנד היפניים המיוחדים ביותר, הוא נוצר משילוב של וויסקי ימאזאקי ובאמת כשמו כן הוא – הרמוניה יפנית שבאה לתאר ממש יפה את הוויסקי היפני בצורה טובה ביותר.
אף: פירות אדומים, תפוחים טריים ודבש.
פה: חמאה וקרמל מלווים בעץ ותבלינים.
סיומת: סוכר חום עם ענבים ופלפל אנגלי. מתקתקה ונעימה.

ועכשיו לחלק המעניין!

1) מזגו את הבקבוקון עם הסימון “6” לכוסות הטעימה.
2) סחררו בתנועות סיבוביות את הכוס כ20 פעמים. הוויסקי נחשף לאוויר וזה יעזור לארומה והטעמים של המשקה להיפתח יותר טוב.
3) קחו שלוק גדול של מים קרים.
4) לאחר מכן הריחו את הכוס ממרחק של כ4 ס”מ מן האף. תנסו להבין את הארומה וללכוד את הטעמים שיוצאים מהכוס.
5) לגמו מהוויסקי בכיף ותהנו מהטעמים המיוחדים שלו.
*לאחר הטעימה הראשונה אפשר להוסיף כמה טיפות מהמים שקיבלתם על מנת לפתוח קצת את הטעמים והארומה.

מחכים לכם ביעד הבא: ישראל Israel