מומלץ להפעיל רמקולים (רמת הווליום מותאמת לחוויה מושלמת לכן יש לכוון את העוצמה אצלכם על 100%)
העמוד מותאם לצפייה במחשב, בטאבלט ובסמארטפון.
ביפן יש דרך חיים שמושתת על כבוד עצום לכל דבר שאותו עושים ומכינים, הגישה מיוחדת שלהם לפרטים קטנים ופרפקציוניזם גורם להם להפוך לאמנים בכל תחום שבו הם מתעסקים, במרדף אחר השיפור המתמיד והשקעה בפרטים הקטנים הם למדו את כל ההיסטוריה ותורות הזיקוק מסביב לעולם וביפן קם לו בשנת אדם בשם שינג’ורו טורי, שטס לסקוטלנד והלך ללמוד את אומנות הזיקוק וחזר ליפן על מנת להקים את תאגיד הוויסקי הגדול ביפן “Suntory” שבהתחלה פעל די מתחת לרדאר, אך בתחילת שנות ה2000 החל לקטוף התאגיד המון פרסים בינלאומיים בתחרויות הוויסקי החשובות ביותר בעולם!
וויסקי יפני הוא ביטוי למלאכת מחשבת, עבודה דקדקנית ורצון לחדש וליצור כל הזמן.
היביקי הוא אחד מבקבוקי הבלנד היפניים המיוחדים ביותר, הוא נוצר משילוב של וויסקי ימאזאקי ובאמת כשמו כן הוא – הרמוניה יפנית שבאה לתאר ממש יפה את הוויסקי היפני בצורה טובה ביותר.
אף: פירות אדומים, תפוחים טריים ודבש.
פה: חמאה וקרמל מלווים בעץ ותבלינים.
סיומת: סוכר חום עם ענבים ופלפל אנגלי. מתקתקה ונעימה.
היביקי הוא אחד מבקבוקי הבלנד היפניים המיוחדים ביותר, הוא נוצר משילוב של וויסקי ימאזאקי ובאמת כשמו כן הוא – הרמוניה יפנית שבאה לתאר ממש יפה את הוויסקי היפני בצורה טובה ביותר.
אף: פירות אדומים, תפוחים טריים ודבש.
פה: חמאה וקרמל מלווים בעץ ותבלינים.
סיומת: סוכר חום עם ענבים ופלפל אנגלי. מתקתקה ונעימה.
1) מזגו את הבקבוקון עם הסימון “6” לכוסות הטעימה.
2) סחררו בתנועות סיבוביות את הכוס כ20 פעמים. הוויסקי נחשף לאוויר וזה יעזור לארומה והטעמים של המשקה להיפתח יותר טוב.
3) קחו שלוק גדול של מים קרים.
4) לאחר מכן הריחו את הכוס ממרחק של כ4 ס”מ מן האף. תנסו להבין את הארומה וללכוד את הטעמים שיוצאים מהכוס.
5) לגמו מהוויסקי בכיף ותהנו מהטעמים המיוחדים שלו.
*לאחר הטעימה הראשונה אפשר להוסיף כמה טיפות מהמים שקיבלתם על מנת לפתוח קצת את הטעמים והארומה.
BLOOM – מותג הקוקטיילים המבוקבקים מבית היוצר של גורמי ספיאשווילי
www.bloomcocktails.co.il
BLOOM – מותג הקוקטיילים המבוקבקים מבית היוצר של גורמי ספיאשווילי
www.bloomcocktails.co.il